Pages

WELCOME TO AIN ZULKARNAIND PAGE

Promotion

Promotion :


Place Order :
1) FB Wall / Inbox
(Admin : Alinac Shoppe Page, Alinac Shoppe)

2) Email : alinacshoppe@gmail.com

3) Order Form

Payment Method :
Bank Name: MAYBANK
Beneficiary: ALINAC SHOPPE
Accounts Number : 552107306480

Bank Name: CIMB
Beneficiary: Alinac Shoppe
Accounts Number : 8601655832


SMS/WHATSAPP to 016-6933614 after payment with name and amount.

* Payment has to be made after confirm order.

JUST CLICK LINK BELOW TO SEE THE PRODUCT






Wednesday, July 29, 2015

CARA LILIT SHAWL CHIFFON MUDAH



1. Pinkan hujung shawl di kiri kepala.
2. Lilit sekali dan pin kan sebelah kiri juga.
3. Lilit lagi sekali seperti dalam gambar dan pin kan jarum di sebelah pipi kiri.
4. Pin juga jarum di sebelah kanan pipi.
5. Kemaskan shawl anda. Cover mana nak tutup dan SIAP!


Inner boleh pakai ikut keselesaan anda. Selamat mencuba

Tuesday, July 28, 2015

SHAWL CHIFFON MURAH DAN CANTIK









Shawl chiffon

Halfmoon chiffon


100% quality chiffon

Shawl 1 tone - Rm20

Shawl 2 tone Rm25


Bidang 60 & 45


Warna dan design boleh pilih juga ya.. ikut warna feveret anda.

Berminat boleh whatsapp 016-6933614 (ain)

Friday, February 27, 2015

TESTIMONI TERKINI PREMIUM BEAUTIFUL DAN SET KURUS BAJET

Alhamdulillah.. our Geng Diet TDC berjaya menurunkan berat badan dengan jayanya.. Hampir 80% berjaya slim dengan diet yang seimbang,sedikit senaman, pemakaian Premium Beautiful korset dan juga mengamalkan Set Kurus Bajet.
























best tak tengok hasil mereka.. walaupun ada yang lambat ada yang cepat.. tidak mengapa.. konsisten itu penting ye kawan-kawan :) Jom order sekarang.

 Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

Friday, October 31, 2014

PREMIUM BEAUTIFUL PROMOTION ON NOVEMBER 2014

Crazy Promotion!!!




Get 1 Premium Beautiful Short Bra & 1 Box of BB Plus Collagen for FREE with any purchase of Premium Beautiful Corset.

Our promotion only from 1 Nov - 5 Nov 2014! 

Hurry Up. Contact me to get your own set and get special gift worth Rm600 :)



Ain Zulkarnaind
013-7049413 (sms @ whatsapp)
alinacshoppe@gmail.com

Wednesday, October 29, 2014

LUMI'S GLOW AURA FOUNDATION MALAYSIA


Assalamualaikum :)

Hello....

JOM LENYAPKAN KULIT KUSAM DAN TONA KULIT TAK SEKATA..

Selama ni kulit wajah kusam,tona kulit tak sekata,berjerawat.Nak keluar dengan kawan-kawan pun malu.Apatah lagi dengan teman rapat.Duit habis beribu,pelbagai petua diamalkan,namun keadaan kulit wajah tak banyak berubah..

Kini sekarang mula hilang keyakinan sebab :
► kulit nampak kusam.
► Gelap.
► Berjerawat
► Muka cepat berkedut walau diusia muda.
► dan bermacam-macam lagi.


Jadi bagaimana nak atasi perkara tu?


Senang jeee, ambillah Lumi’s Glow™ dan sapu pada kulit wajah. krim ini berkualiti dan terjamin untuk mendapat kesan terbaik.

Semua ni ada dalam Lumi’s Glow™ Aura Foudation.

Selain menghalang sinaran matahari pada kulit, ianya dapat merawat masalah kulit dan membantu dalam pencerahan kulit. Best kan?

✿ Nak share sikit manfaat Lumi’s Glow™ Aura Foudation ✿
menjaga kulit dari material asas makeup
✔ Mencerah dan menggebukan kulit.
✔ Memberikan kulit yang cantik dan sihat.
✔ Menjadikan kulit glowing secara natural.
✔ Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
✔ Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
✔ Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
✔ Menghilangkan sel kulit mati.
✔ Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
✔ Menghilangkan jeragat.
✔ Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
✔ Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
✔ Mengecilkan pori-pori.


Selain itu, ianya juga...
Bebas silikon
✔Mudah dibersihkan
✔Boleh dibawa solat
✔ Merawat ekzema.
✔ Merawat resdung.

Best kan?

Semua manfaat dalam 1 produk je.

✿ Betullah orang kata,Duit Tidak Boleh Membeli Kecantikan,tetapi Duit Boleh Membeli Produk Kecantikan.✿


Harga : RM99sm / RM105ss 

Tahu dah mesti tak sabar kan..Senang je, contact me




Nurul Ain Zulkarnaind
013-7049413 (sms @ whatsapp)
alinacshoppe@gmail.com


Tuesday, September 30, 2014

TELEKUNG LYCRA MURAH



Harga Rm40 Sahaja/sepasang

Nurul Ain Zulkarnaind
013-7049413 (sms @ whatsapp)
alinacshoppe@gmail.com


Friday, August 29, 2014

PROMOSI BIO SELEZA | HARGA BEST

Hello! hai semua :)

Nak kasi harga best-best untuk u all ni tau :) from now until this coming October 2014.. nak dapat harga macam ni kena contact we all la k.. 


1 mixed box mengandungi :
30 pcs x 2 pack pantiliner
10 pcs x 2 pack pad siang
8 pcs x 1 pack pad malam 
8 pcs x 1 pack pad malam (extra panjang)
HARGA PROMOSI RM 125


1 day safe box mengandungi :
10 pcs x 6 pack pad siang
HARGA PROMOSI RM 120


1 pantiliner box mengandungi :
30 pcs x 6 pack pantiliner
HARGA PROMOSI RM 130



How to Order?

Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat / whatsapp / Telegram)
alinacshoppe@gmail.com

HARGA JTX AIR TRACKER | JIMAT MINYAK





HARGA RM296 / SET

How to Order?

Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat / whatsapp / Telegram)
alinacshoppe@gmail.com

HARGA BIO SELEZA FEMININE PAD

HELLO :) GOOD NEWS! 

akhirnya keluar satu lagi new products from iur company. Bio Seleza namanya.. Pad yang lain dari yang lain kerana ada energy di dalam nya.. Free demo untuk anda. boleh contact saya untuk lihat demo secara real. 

Di bawah ini saya sertakan harga untuk set Bio Seleza ini.. 


1 mixed box mengandungi :
30 pcs x 2 pack pantiliner
10 pcs x 2 pack pad siang
8 pcs x 1 pack pad malam 
8 pcs x 1 pack pad malam (extra panjang)
Harga Retail RM131
 {Total 96 pcs}


1 day safe box mengandungi :
10 pcs x 6 pack pad siang
Harga Retail RM128
 {Total 60 pcs}


1 pantiliner box mengandungi :
30 pcs x 6 pack pantiliner
Harga Retail RM138
 {Total 180 pcs}





How to Order?

Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat / whatsapp / Telegram)
alinacshoppe@gmail.com

We ship our Bioseleza within 24 Hours

Kami juga memerlukan wakil agent di seluruh negara. Hubungi kami sekiranya berminat untuk menjana income dengan produk Bio Seleza :) 

pastikan berbaloi-baloi.

Tuesday, July 1, 2014

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN

Assalamualaikum kepada semua followers blog ini. Di sini yong ingin mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan kepada semua Muslimin dan Muslimat.

semoga kita semua dapat menjalani ibadah berpuasa dengan sebaik mungkin. tingkatkan amalan ibadah kita. semoga diberkati oleh-Nya. amin.


Posted via Blogaway

Friday, May 2, 2014

JTX AIR TRACKER | Produk Jimat Minyak

Kini minyak naik pun takda lah kita nak mengeluh lagi. naik tetap naik. tapi kita lah yang kena fikir bagaimana nak teruskan hidup. nak jimat minyak macam mana ek? kereta setiap hari guna. biar pun jauh atau dekat pemanduan setiap hari. tapi masih isi minyak kan?

kenalkan jtx airtracker. produk terbaru dan hebat untuk penjimatan minyak.  tambah nak raya nanti ni kan. lagi dua bulan je lagi. nak p service tu. haa tampal sekali jtx air tracker ni. InsyaAllah anda cuba kira nanti berapa penjimatan yang anda boleh dapat. sure berbaloi-baloi.


Posted via Blogaway

Wednesday, March 5, 2014

PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL DARI MARCH-MAY 2014

Assalamualaikum..
 
 
 Untuk pakej kali ni yong sediakan Pakej A, B, C, D dan juga E..


Semuanya pakej yang menarik sesuai untuk anda yang selepas bersalin, yang akan bertunang atau berkahwin, yang ingin menurunkan berat badan atau kepada anda yang sentiasa inginkan kesegaran dan kecergasan sepanjang masa. Anda boleh pilih Pakej pilihan anda atau boleh bertanyakan pada yong untuk sebarang konsultansi.




Premium Beautiful Corset dan percuma Sekotak Maharani + Sekotak Mineral Coffee 



Beautiful Corset dan percuma Sekotak Maharani + Sebotol PB Wash



Premium Beautiful Corset dan percuma Sekotak lactolite 




Premium Beautiful Corset dan percuma Sebotol PB Wash + Sekotak Mineral Coffee + Sebotol Feminine



Premium Beautiful Corset dan percuma Sekotak BB Plus.



Anywhere, Anytime.. Tak kisah dimana anda..InsyaAllah yong boleh berikan service yang terbaik untuk anda.. 


Agent diseluruh Malaysia terutama di sekitar 
  • Sungai Petani
  • Alor Setar
  • Pulau Pinang
  • Parit Buntar
  • Ipoh
  • Kuala Lumpur (Cheras, Gombak, petaling Jaya, Subang)
  • Melaka
  • Kuantan
  • Kota Kinabalu
  • Johor Bahru dan Yong Peng

Promosi berlangsung selama TIGA bulan dari 1 March 2014 - 31 March 2014.. 
Dapatkan segera KORSET ANDA! 


Contact Me!
 Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © ALINAC SHOPPE. Designed by Whitey Mommy