WELCOME TO AIN ZULKARNAIND PAGE

  • TIPS MEMBERSIHKAN RUMAH - Perkara pertama yang perlu diberi perhatian dalam pembersihan rumah ialah ia perlu bermula dari atas ke bawah. Mulakan dengan membersihkan habuk di kipas s...
    2 days ago

Promotion

Promotion :

Place Order :
1) FB Wall / Inbox
(Admin : Alinac Shoppe Page, Alinac Shoppe)

2) Email : alinacshoppe@gmail.com

3) Order Form

Payment Method :
Bank Name: MAYBANK
Beneficiary: ALINAC SHOPPE
Accounts Number : 5521073064480

Bank Name: CIMB
Beneficiary: Alinac Shoppe
Accounts Number : 8601655832


SMS/WHATSAPP to 013-7049413 after payment with name and amount.

* Payment has to be made after confirm order.

JUST CLICK LINK BELOW TO SEE THE PRODUCT

Wednesday, March 5, 2014

PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL DARI MARCH-MAY 2014

Assalamualaikum..
 
 
 Untuk pakej kali ni yong sediakan Pakej A, B, C, D dan juga E..


Semuanya pakej yang menarik sesuai untuk anda yang selepas bersalin, yang akan bertunang atau berkahwin, yang ingin menurunkan berat badan atau kepada anda yang sentiasa inginkan kesegaran dan kecergasan sepanjang masa. Anda boleh pilih Pakej pilihan anda atau boleh bertanyakan pada yong untuk sebarang konsultansi.




Premium Beautiful Corset dan percuma Sekotak Maharani + Sekotak Mineral Coffee 



Beautiful Corset dan percuma Sekotak Maharani + Sebotol PB Wash



Premium Beautiful Corset dan percuma Sekotak lactolite 




Premium Beautiful Corset dan percuma Sebotol PB Wash + Sekotak Mineral Coffee + Sebotol Feminine



Premium Beautiful Corset dan percuma Sekotak BB Plus.



Anywhere, Anytime.. Tak kisah dimana anda..InsyaAllah yong boleh berikan service yang terbaik untuk anda.. 


Agent diseluruh Malaysia terutama di sekitar 
  • Sungai Petani
  • Alor Setar
  • Pulau Pinang
  • Parit Buntar
  • Ipoh
  • Kuala Lumpur (Cheras, Gombak, petaling Jaya, Subang)
  • Melaka
  • Kuantan
  • Kota Kinabalu
  • Johor Bahru dan Yong Peng

Promosi berlangsung selama TIGA bulan dari 1 March 2014 - 31 March 2014.. 
Dapatkan segera KORSET ANDA! 


Contact Me!
 Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

BIOZONE Car Sterilizer | Udara segar dalam kereta




Sistem purifikasi udara BIOZONE Car Sterilizer ini menggunakan teknologi “cold plasma” yang menggabungkan oksigen dan ion dalam udara untuk menghasilkan ozon (O3). Ozon dapat menyingkirkan bahan-bahan pencemar seperti VOC (volatile organic compounds) yang berbahaya dan bakteria, menyegarkan udara dan meneutralisasikan gas-gas beracun serta menyingkirkan bau tembakau dan bau-bau lain. Setelah ozon (O3) menguraikan bahan-bahan pencemar, ia akan kembali menjadi oksigen (O2) menjadikan kereta anda segar. Ia ringan, mesra alam, selamat dan mudah digunakan.

Apakah itu ozon? Adakah ia selamat?
Lapisan ozon merupakan satu lapisan yang berjarak kira-kira 20-30km dari bumi. Fungsi utamanya ialah menyerap sinaran ultra ungu serta melindungi manusia dan tumbuh-tumbuhan daripada sinaran ultra ungu kerana ozon mempunyai fungsi yang amat berkesan dalam membasmi bakteria, dan menghalang bakteria daripada membiak. Kuantiti ozon di dalam udara ialah kira-kira 0.01-0.04 ppm. US FDA menetapkan tahap maksimum ozon yang dibenarkan adalah 0.05 ppm di mana pembebasan ozon oleh BIOZONE Car Sterilizer adalah kurang daripada 0.03 ppm, maka ia adalah selamat untuk digunakan.

Berapa lamakah BIOZONE Car Sterilizer boleh bertahan?
BIOZONE Car Sterilizer boleh digunakan selama 3 tahun sekiranya ia digunakan setiap hari.

Bagaimanakah BIOZONE Car Sterilizer memperbaiki kualiti udara dalam kereta?
Ozon yang dihasilkan oleh BIOZONE Car Sterilizer dapat menyingkirkan bahan-bahan pencemar seperti VOC yang berbahaya dan bakteria, menyegarkan udara dan meneutralisasikan gas-gas beracun serta menyingkirkan bau tembakau dan bau-bau lain. Ozon (O3) menguraikan bahan-bahan pencemar menjadi oksigen (O2), menyediakan kereta anda bagaikan kesegaran dalam hutan. 

Mengapakah kita perlu menggunakan BIOZONE Car Sterilizer di dalam kereta?
Kereta mempunyai ruang yang tertutup, maka VOC seperti formaldehid, benzena dan ammonia akan menghasilkan bakteria dan hama dalam keadaan suhu dan kelembapan yang bersesuaian dengannya di mana ini akan menjejaskan kesihatan manusia. Mereka yang berada dalam keadaan sebegini mudah berasa pening kepala, keletihan dan mual, malah dalam jangka masa yang panjang, mereka mudah menghidapi penyakit pernafasan seperti tonsilitis, bronkitis, pneumonia dan sebagainya. Hal ini akan menjejaskan kesihatan manusia. Pada masa yang sama, Staphylococcus aureus yang dijumpai di dalam kebanyakan kereta akan menghasilkan bau ganjil, debu dan kotoran turut mempengaruhi fungsi pendingin kereta, menyebabkan fungsi pendinginan dan pemanasan kurang berkesan. Oleh itu, BIOZONE Car Sterilizer diperlukan untuk membantu menyingkirkan kuman, meneutralisasikan gas-gas beracun dan menyingkirkan bau. 

Bolehkah saya menggunakan BIOZONE Car Sterilizer di dalam rumah?
Tidak. BIOZONE Car Sterilizer direka khas berdasarkan ruangan dan kelengkapan dalam kereta. Soket dan kuantiti pembebasan ozon bagi BIOZONE Car Sterilizer juga direka khas berdasarkan kelengkapan dan ruangan kereta. Voltan di rumah yang terlalu besar akan menyebabkan BIOZONE Car Sterilizer terbakar. Selain itu, kuantiti dan liputan pembebasan ozon adalah terhad, maka ia tidak dapat memberikan kesan yang lengkap di rumah.



KELEBIHAN PRODUK


  • Menggunakan teknologi “cold plasma” Jepun yang menggabungkan oksigen dan ion dalam udara untuk menghasilkan ozon (O3).
  • Membasmi kuman yang boleh menyebabkan masalah pernafasan dengan berkesan, mencegah bakteria dan jangkitan virus.
  • Menguraikan VOC dalam kereta misalnya formaldehid, benzena, ammonia, menyingkirkan bau tembakau dan bau-bau lain.
  • Membersih dan menyegarkan udara dalam kereta.
  • Ringan, mudah alih dan mudah digunakan.
  • Selamat, mesra alam dan tidak memerlukan penyelenggaraan.

CARA PENGGUNAAN

Masukkan BIOZONE Car Sterilizer ke dalam soket pemetik api rokok dan ia akan dihidupkan (dengan bulb yang menyala). Pasangkan pendingin udara untuk penyegaran udara yang berkesan.


HARGA : RM170 (FREE POSTAGE)

email : alinacshoppe@gmail.com
phone/whatsapp: 013-7049413

Blackpepper Crab Mini Roll



1 set :  Rm6.50 (10 biji)

min order dua set

10 set ke atas :  Rm5.50 (1set)

whatsapp/sms: 013-7049413 (ain)




Tuesday, December 17, 2013

BIO~EVER | Nano Cream


KEBERKESANAN

  • Kaya dengan antioksidan dan anti-penuaan.
  • Kaya dengan diosgenin yang boleh mengaktifkan hormon, membantu menggalakkan kadar metabolisme dan menyelaraskan sistem saraf.
  • Memelihara kelenjar tiroid, kelenjar adrenal, ovari dan testis serta kelenjar-kelenjar endokrin yang lain.
  • Meningkatkan daya stamina dan tenaga.


Bio~Ever Nano Cream menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano seperti Pegaga (Centella Asiatica), Wild Yam (Dioscorea Villosa) dan Kacang Soya (Glycine Soja) secara terus ke dalam darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Saiz liposom yang kecil boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat ke dalam badan. Pegaga menggalakkan penyembuhan luka dan merangsang sintesis kolagen. Wild Yam dan Kacang Soya pula mengandungi rumusan yang boleh mengaktifkan hormon tumbuh-tumbuhan yang mirip dengan aktiviti hormon badan.

Bagaimanakah Bio~Ever Nano Cream mempengaruhi badan kita?
Kacang soya dalam Bio~Ever Nano Cream mengandungi zat-zat semula jadi dan bahan-bahan antioksidan yang serupa dengan hormon wanita yang amat berkesan dalam mengatasi proses penuaan. Diosgenin yang terdapat dalam Bio~Ever Nano Cream pula dapat mengaktifkan hormon-hormon badan seperti progesteron, testosteron, kortisol dan sebagainya. Hormon-hormon ini dapat menyelaraskan sistem badan termasuklah fungsi metabolisme dan sistem saraf, di samping melambatkan penuaan organ-organ badan dan memelihara fungsi fisiologi badan. Selain itu, rumusan yang terkandung dalam Wild Yam (Dioscorea Villosa) dapat memelihara kelenjar tiroid, kelenjar adrenal, ovari dan testis serta kelenjar-kelenjar endokrin yang lain dan membolehkan kelenjar-kelenjar ini berfungsi secara lancar, seterusnya menggalakkan sistem hormon berfungsi dengan baik dan memperoleh badan yang sihat.

Bagaimanakah tahap penyerapan Bio~Ever Nano Cream?
Masa penyerapan adalah kira-kira 2-3 minit bagi selepas haid berhenti sehingga 7 hari sebelum bermulanya haid yang seterusnya. Selepas ini, masa penyerapan akan dipercepatkan di mana ia hanya memerlukan 15 saat. Tahap penyerapan yang lebih cepat ini menunjukkan badan manusia mempunyai lebih banyak hormon untuk diagihkan ke setiap kelenjar endokrin. Biasanya, Bio~Ever Nano Cream diserap dengan lebih cepat dalam tempoh 7 hari sebelum bermulanya haid.

Apakah cara penggunaan Bio~Ever Nano Cream?
1) PERINGKAT AWAL
Cuba pada kulit dengan kuantiti yang sedikit, perhatikan sama ada berlakunya keadaan alergi. Sekiranya tiada, anda dicadangkan untuk menghabiskan sebotol dalam masa 6 hari. Untuk mendapatkan kesan yang optimum dalam masa yang singkat. Namun sekiranya berlaku alergi, anda dinasihatkan untuk menggunakannya pada waktu pagi dan malam. Anda juga diingatkan untuk meminum air yang banyak, banyak bersenam dan mendapat rehat yang cukup.

2) TEMPOH PENJAGAAN
Ia bergantung pada keadaan individu sama ada untuk meningkatkan atau mengurangkan penggunaan Bio~Ever Nano Cream. Anda dicadangkan untuk menggunakannya setiap hari pada waktu pagi dan malam. Ia sesuai untuk kegunaan jangka panjang dan tidak akan menyebabkan ketidakselesaan.

Mengapakah kesan Bio~Ever Nano Cream lebih baik daripada ubat-ubatan lain sedangkan ia hanya disapu pada kulit? Adakah ia ubat?
Bio~Ever Nano Cream bukan ubat dan ia tidak mengandungi sebarang unsur ubat-ubatan. Ia menggunakan teknologi penyerapan di mana aloe vera digunakan untuk melembutkan keratin dan membuka liang-liang roma. Minyak kacang soya iaitu liposom yang mengandungi unsur-unsur diosgenin akan dihantar ke bahagian kulit diikuti dengan kitaran mikrovaskular yang akan menyelaraskan fungsi-fungsi badan. Maka, penggunaan Bio~Ever Nano Cream membawa kesan yang lebih baik di mana cara penggunaannya adalah berbeza dengan ubat-ubatan lain.

Adakah Bio~Ever Nano Cream merupakan ubat?
Tidak. Kandungan utama Bio~Ever Nano Cream ialah kacang soya dan wild yam (Dioscorea Villosa) serta Vitamin E, pegaga (Centella Asiatica) dan aloe vera di mana kesemuanya terdiri daripada komponen makanan. Dioscorea Villosa ialah herba tradisional bergred tinggi yang boleh diaplikasi secara luaran. Bio~Ever Nano Cream yang dihasilkan dengan menggunakan rumusan aktif melalui teknologi tinggi ini memudahkan penggunaannya. Selain itu, ia merupakan produk penjagaan kulit yang dapat menyelaraskan fungsi fisiologi badan, namun ia bukanlah ubat.

Adakah Bio~Ever Nano Cream harus digunakan secara berterusan? Sekiranya penggunaan dihentikan, adakah ia akan mengakibatkan keadaan kulit dan fungsi badan menjadi lebih teruk?
Bio~Ever Nano Cream kaya dengan hormon semula jadi yang bersifat tumbuh-tumbuhan. Bagi mereka yang mengalami masalah ketidakseimbangan hormon, proses penuaan akan berlaku dengan cepat. Penggunaan Bio~Ever Nano Cream dapat membantu menyelaraskan sistem endokrin badan, mencegah dan melambatkan proses penuaan. Penuaan merupakan satu proses yang berlaku bersama-sama dengan usia kita. Berikutan dengan peningkatan usia, proses penuaan berlaku dengan lebih cepat menyebabkan fungsi badan semakin lemah. Oleh itu, penggunaan Bio~Ever Nano Cream secara berterusan dapat memulihkan fungsi badan secara perlahan-lahan dan memelihara badan supaya berada dalam keadaan yang paling optimal.

Adakah penggunaan Bio~Ever Nano Cream akan menyebabkan badan terlalu bergantung kepada produk?
Tidak. Bio~Ever Nano Cream tidak akan menggantikan fungsi dalam sistem endokrin dan organ-organ badan. Ia menjaga keseimbangan kelenjar endokrin, membenarkan kelenjar dan organ badan mempunyai hormon yang mencukupi dan seterusnya memulihkan kesihatan badan seseorang. Fungsi Bio~Ever Nano Cream ialah menjaga kesihatan organ-organ badan, maka ia tidak akan menyebabkan masalah kebergantungan terhadap produk.

Bolehkah Bio~Ever Nano Cream digunakan semasa kedatangan haid?
Boleh. Digalakkan untuk teruskan penggunaannya walaupun berlakunya ketidakselesaan. Bio~Ever Nano Cream juga sesuai digunakan oleh kaum wanita yang telah mengalami menopaus.

Adakah penggunaan Bio~Ever Nano Cream akan mengakibatkan haid datang awal atau tertunda? 
Progesteron yang semula jadi akan menyelaras keadaan fisiologi badan kembali kepada normal. Dalam penyelarasan hormon pada peringkat awal, masa kedatangan haid mungkin akan mengalami perubahan disebabkan oleh keseimbangan hormon bagi setiap individu adalah berbeza, namun ia akan kembali normal selepas itu.

Adakah ibu yang sedang menyusu sesuai menggunakan Bio~Ever Nano Cream?
Para ibu yang sedang menyusu tidak digalakkan untuk menggunakan Bio~Ever Nano Cream kerana Dioscorea Villosa akan terus diserap oleh bayi melalui susu ibu. Ini akan menyebabkan gangguan dalam sistem pencernaan kerana sistem pencernaan bayi masih belum sempurna.

Sekiranya wujud masalah seperti gatal, kemerahan, sakit kepala, kentut, lecet dan lain-lain simptom yang tidak menyenangkan, adakah ia alergi atau kesan sampingan?
Segala simptom-simptom yang timbul selepas penggunaan Bio~Ever Nano Cream bukanlah alergi ataupun kesan sampingan. Ia merupakan reaksi yang timbul semasa proses detoksifikasi badan manusia dijalankan. Gunakannya secara berterusan. Segala simptom yang tidak menyenangkan akan hilang selepas proses penyelarasan badan dijalankan (berdasarkan fizikal seseorang, kira-kira 7 hari – satu bulan).

Bolehkah Bio~Ever Nano Cream digunakan oleh kaum lelaki?
Boleh. Dioscorea Villosa dalam Bio~Ever Nano Cream merupakan ubat tradisional bergred tinggi yang sesuai digunakan oleh kedua-dua kaum lelaki dan wanita. Ia dapat ditukar kepada hormon lelaki iaitu testosteron. Dioscorea Villosa bukan sahaja dapat memelihara kelenjar tiroid, kelenjar adrenal dan testis malah dapat meningkatkan fungsi fisiologi badan, membolehkan kaum lelaki mempunyai badan yang lebih kuat.

Bolehkah Bio~Ever Nano Cream digunakan oleh kanak-kanak?
Kanak-kanak yang belum memasuki peringkat akil baligh tidak digalakkan untuk menggunakan Bio~Ever Nano Cream. Ia sesuai digunakan oleh kanak-kanak perempuan yang telah mengalami haid pertama serta kanak-kanak lelaki yang telah mempunyai perubahan seksual dan suara yang jelas.

Contact me For order
013-7049413 Ain

Wednesday, August 7, 2013

Natural Pack Charcoal Masque | Blackhead


Name : Natural Pack Charcoal Masque
Price : RM7.00
Weight : 80 gm
Texture : Thick (think sweetened condensed milk in room temperature)
Color : Rich Charcoal Black
Active Ingredients : Charcoal which is believed for deep clarification and combating acne 

Sesuai untuk u all yang bermasalah blackhead dan whitehead di muka



Alinac Shoppe
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
alinacshoppe@gmail.com

Saturday, August 3, 2013

MARINE ESSENCE ATASI MASALAH KULIT

Hai semua! today yong nak share dengan u all tentang satu produk yang hebat ni. Marine Essence namanya u all.. ada dua jenis iaitu body wash dan juga hair syampoo..

apa yang best tentang marine essence ni ialah ia mampu untuk bantu atasi masalah kulit seperti ruam, kudis, parut lama, eczema, ketiak gelap, siku dan lutut hitam, masalah celah paha dan pelbagai lagi..

sebelum ni yong ada jual satu produk untuk masalah kulit but since produk tu dah tak dijual  dah so yong syorkan pula produk ini yang memang ternyata sangat hebat.. Marine essence ni juga mengandungi garam buluh seperti yang kita tahu sangat banyak kebaikkan di dalam nya..

untuk hair syampoo pula sesuai untuk untuk kita yang mengalami masalah kulit rambut berminyak, kelemumur dan rambut gugur..

anda harus mencubanya! keluarga yong pun suka pakai produk ni. terutama nenek yong yang mengalami masalah parut sejak yong kecil lagi.. parut dah makin cerah dan kulit makin cantik..

InsyaAllah..cubalah dulu..anda pasti teruja!



Alinac Shoppe
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
alinacshoppe@gmail.com

Thursday, July 11, 2013

Mineral Coffee


Aroma istimewa Hai-O Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Hai-O Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.


Kenapa Mineral Coffee? Kerana ia diperbuat daripada kopi yang bermutu tinggi + campuran Garam Buluh..

1. Kaya dengan Mineral yang diperlukan oleh badan
2. Dapat meneutralkan ASID dalam badan
3. Bersifat anti-oksidan yang mampu melawan sel kanser
4. Mampu menjadi diet harian
5. Mencegah komplikasi Kencing Manis
6. Menstabilkan tekanan darah
7. Mencegah dan memulihkan Gastrik
8. Merendahkan risiko sakit jantung
9. Mengubati Asma
10. Mencegah Migraine
11. Memberi Kesegaran dan Tenaga sepanjang masa

RAMADHAN AMAL PROJECT

Selamat menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak.. 

Bermula 1 Ramadhan hingga 1 Syawal. Satu project bantuan derma ke saudara-saudara Islam kita di Syria dipanggil - Amal Project akan dijalankan.

InsyaAllah dengan setiap pembelian mana-mana produk dari Alinac Shoppe, sebanyak RM1 akan disalurkan kepada - Tabung Amal Project. 

Sama-sama kita jalankan tanggungjawab kita. Membeli sambil menderma.. Semoga lebih dimurahkan rezeki pada kita di masa akan datang.. InsyaAllah.

Selamat berpuasa kami ucapkan. 


Contact email seperti tertera dalam gambar atau terus hubungi kami untuk info lanjut

Alinac Shoppe
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
alinacshoppe@gmail.com

Friday, May 17, 2013

FREE POSTAGE UNTUK PIL MAHARANI

FREE POSTAGE UNTUK JUMAAT, SABTU DAN AHAD

Fungsi: memperkukuhkan kesihatan, melancarkan peredaran darah dan menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur.

Kesesuaian:
- Menyihatkan badan dan melegakan keletihan
- Menyelaraskan masalah ketidakselesaan semasa tempoh haid

Cara pengambilan: 1 pil sekali, 2 kali sehari, ambil bersama air.


Thursday, May 16, 2013

PRE-ORDER MARINE ESSENCE SOAP


Salam semua~ for ur information, sabun marine essence ni mmg larissss sgt.. dah habis stok dah tapi everyday ada yang order.harap bersabar ye.. so yong buat pre-order.. harga lebih murah... jom order skg.. dpt stock yong terus inform ye 




Saturday, April 27, 2013

PROMOSI APRIL 2013 KORSET PREMIUM BEAUTIFUL | 5 HARI 5 SET SAHAJA HARGA HEBAT!


Promosi utk 5 set korset PB. ada diskaun hebat + hadiah menarik + ole-ole dari Paris!!! Jom cepat2 grab! Peluang keemasan!! sampai 30 April 2013 sahaja!

untuk org jerteh, temerloh, batu pahat, kuala pilah dan perlis~ cpt2 roger yong ye.. ada special gift utk utk u all nih~



Sihat dan cantik bersama PB :)


contact me yeah~






Monday, April 1, 2013

PLS HURRY UP!!! SHORT PROMOTION FOR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET!!!!!


Buy 1 set

 PREMIUM BEAUTIFUL CORSET 

by cash/credit card





AnD GET UR Special Longchamp Handbag from PARIS!!!



and more free gift  :-)



worth Rm500!!!!  
(while stock last..limited! pls hurry!!)



promotion until 4 april 2013



sms 013-7049413
 
 
 

 

Tuesday, March 19, 2013

Vitamin C 1000mg 100tablets.

Vitamin C 

1000mg 

100 tablets.. 



whatsapp me for best price 013-7049413

Sunday, March 3, 2013

PROMOSI MARCH PREMIUM BEAUTIFUL + SPECIAL PRESENT FROM PARIS/LONDON

Hai u ols~ insyaAllah yong akan ke Eropah pada 8 March nanti. so ada special present untuk u all yang nak beli Korset Premium Beautiful di Alinac Shoppe sebelum 6 March 2013 nanti~


Dapatkan set Premium Beautiful Korset anda secara Cash/ Kad Kredit dan anda berpeluang untuk mendapat 

Sebotol Pb wash

Sekotak Maharani

 dan

Harga MISTERI dari LONDON / PARIS!!!!


best kan? semua hadiah percuma tu bernilai hampir Rm400!!! berbaloi sangat!

jom dapatkan segera dengan hubungi yong di 013-7049413

Marine Essence

Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!

BAHAN-BAHAN UTAMA


Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.
Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.
Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.
Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.
Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.
Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

CARA PENGGUNAAN
Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan kepada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih.

PHONE: 016-4143614 / 013-7049413
EMAIL : alinacshoppe@gmai.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © ALINAC SHOPPE. Designed by Whitey Mommy